Tanarul de 22 de ani care a omorat in bataie un taximetrist bucurestean este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

agicul incident a avut loc vineri noapte si a pornit de la o disputa pe un loc de parcare. [VIDEO: Taximetrist omorat in bataie in Capitala].

Martorii spun ca totul ar fi inceput cu un schimb de replici dure intre agresorul in varsta de 22 de ani si un alt sofer care il claxona. In cearta a intervenit si taximetristul in varsta de 59 de ani, deranjat de injuriile pe care cei doi tineri si le adresau, potrivit Realitatea.

Tanarul l-a imbrancit pe taximetrist, dupa care l-a lovit pana si-a pierdut viata, ca urmare a traumatismelor craniene. La necropsie, medicii legisti i-au gasit capul zdrobit de forta loviturilor
.

Procurorii au dispus retinerea tanarului pentru 24 de ore, iar Tribunalul Bucuresti a emis mandat de arestare preventiva pe numele acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.