Sandul Anghel, cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, este cercetat dupa ce si-ar fi injunghiat un nepot.

Politistii din Olt au fost solicitati joi seara sa intervina intr-un local din orasul Draganesti-Olt, unde a avut loc un scandal intre mai multi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, in urma caruia un tanar a fost taiat cu cutitul, relateaza MEDIAFAX.

"Varul meu, Ionut Anghel, zis Mercedes, impreuna cu fratele sau mai mic si cu un alt verisor erau la biliard la un bar din Draganesti. A venit Bercea Mondial cu inca patru-cinci insi, l-au alergat pe baiat si l-au taiat de doua ori. Bercea stia ca sunt baietii la biliard. S-a informat special", a declarat Ion Anghel, unul dintre barbatii implicati in scandal si nepot al lui Bercea Mondial.

In urma incidentului, tanarul a fost dus la Spitalul Judetean din Craiova, unde au fost mobilizati zeci de mascati pentru a preveni un eventual scandal care ar fi putut sa izbucneasca in incinta unitatii medicale. Politistii din Olt au deschis o ancheta in acest caz , fiind inceput un dosar penal pentru tentativa de omor.

In noiembrie 2010, Bercea Mondial a fost implicat intr-un conflict cu acelasi nepot, Ionut Anghel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.