Un subofiter al Jandarmeriei Romane a disparut, joi dimineata, de la unitatea militara din cartierul Baneasa din Capitala, cu arma din dotare, iar politistii si jandarmii il cauta de mai multe ore, cazul fiind preluat de Parchetul Tribunalului Militar.

[UPDATE] Jandarmul disparut de la unitatea militara din Baneasa a fost gasit

Jandarmul in varsta de 43 de ani, subofiter la unitatea militara din Baneasa a Jandarmeriei Romane, a fost gasit in apropiere de cazarma. Acesta s-a intors de bunavoie la unitate, si-a predat armamentul din dotare si a spus ca nu vroia sa faca rau nimanui.

Subofiterul, in varsta de 43 de ani, s-a prezentat la post la ora 7.00, insa a plecat din unitate in jurul orei 8.00, cu arma la el, si nu s-a mai intors. Barbatul este cautat de jandarmi si ofiteri ai Politiei Capitalei, cazul fiind instrumentat de Parchetul Tribunalului Militar, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Teodorescu, subofiterul a obtinut in ultimii ani calificativul "foarte bine" pentru activitatea, fiind testat psihologic in august 2010.

Se pare insa ca barbatul ar fi avut probleme financiare, precum credite bancare si restante la intretinere.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea, a declarat ca subofiterul nu este considerat dezertor, fapta incadrandu-se in prevederile articolului 333 din Codul Penal, respectiv incalcarea de consemn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.