Pe data de 28 februarie, in incinta hotelului Novotel va avea loc conferinta dedicata femeilor antreprenoare "Afaceri pe tocuri". Evenimentul organizat de JCI Bucuresti aduce in prim plan importanta femeilor antreprenoare din Romania.

Conferinta va consta in doua sesiuni: Prima parte se axeaza pe discursuri motivationale sustinute de femei antreprenoare care au cunostinte solide in implementarea, cresterea si consolidarea unei afaceri de la zero, iar cea de-a doua parte va fi dedicata prezentarilor de planuri de afaceri pentru obtinerea unor burse de dezvoltare pentru propria afacere

Ajuns la cea de-a treia editie de premiere, programul "ESTHR - pachet integral de actiuni pentru dezvoltarea rolului femeii in societatea romaneasca” ofera premii in valoare de 20000 de lei pentru demararea de mici afaceri.

Prin acest eveniment se doreste stimularea initiativelor antreprenoriale si a proiectelor de afaceri propuse de femei. Astfel, participantele isi pot exploata si dezvolta talentul, hobby-ul sau abilitatile in resurse de venit.

Femeile ce au sau doresc sa isi dezvolte o afacere si au varsta intre 18- 50 ani, se pot inscrie la evenimentul de pe 28 februarie pe pagina afaceripetocuri.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.