Politistii de frontiera constanteni au descoperit la sfarsitul saptamanii trecute, la bordul unui vas cambogian aflat in portul Constanta, aproximativ 20.000 de tigarete de contrabanda.

Lucratorii Grupului de Nave Constanta au observat, duminica seara, in dana 48 a portului Constanta, doi barbati care carau colete voluminoase, ambalate in saci, de la bordul navei "Safi" - pavilon Cambogia catre o autoutilitara Ford Tranzit parcata in apropierea vasului.

Politistii de frontiera au descoperit ca in coletele respective se aflau tigari Assos, netimbrate, potrivit MEDIAFAX.

In total, asupra celor doi barbati si in autoutilitara au fost gasite 15.000 de tigarete. Ulterior, in urma unui supracontrol la bordul vasului Safi, oamenii legii au mai descoperit, intr-un tanc de balast din compartimentul carmei, alte 5.000 de tigarete Assos netimbrate.

Cele 20.000 de tigarete, in valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost confiscate, iar comandantul navei, un cetatean turc, si cei doi constanteni s-au ales cu dosar penale pentru contrabanda. Nava Safi a sosit in tara in data de 13 februarie, din Turcia, numai cu balast, urmand sa incarce din portul Constanta laminate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.