Doi romani, in varsta de 17, respectiv 19 ani, au fost victimele unui atac intr-o parcare din orasul german Fulda.

Potrivit jurnalistilor germani, cei doi prieteni romani se aflau in oras pentru a cumpara o masina. Acestia au stabilit cu proprietarul masinii sa se intalneasca in gara, insa la fata locului au aflat ca persoana respectiva era un intermediar. Ulterior, acestora li s-a propus sa mearga sa vada masina intr-o parcare din apropiere, potrivit EVZ.ro.

Dupa cateva minute de asteptate, romanul de 17 ani s-a indepartat de prietenul sau, moment in care asupra sa au fost trase mai multe focuri de arma. Romanul de 19 ani a reusit sa scape si a alertat politia, insa tanarul de 17 ani a murit doua ore mai tarziu la spital.

Politia a tras un semnal de alarma in presa asupra faptului ca incidentul de vineri seara este un caz tipic de o vanzare inscenata, in care cumparatorii sunt ademeniti intr-un loc mai ferit, cu intentia de a fi jefuiti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.