Un politist a fost gasit spanzurat, duminica, in sediul Politiei Aiud, unde era angajat, barbatul lasand un mesaj in care isi cere scuze familiei, insa nu isi explica gestul.

Seful Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Alba, subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca agentul de politie in varsta de 46 de ani a fost gasit decedat in sediul Politiei din Aiud, precizand insa ca barbatul nu era de serviciu.

"Era un om apreciat la serviciu si din cate stim noi nu avea probleme profesionale. Gestul este regretabil si ne-a marcat pe toti", a spus Catargiu.

Potrivit acestuia, politistul a lasat un bilet in care isi cere scuze familiei si apropiatilor, insa nu isi explica gestul.

In biletul de adio, politistul spune ca si-a iubit sotia si fiul si le cere scuze atat acestora, cat si colegilor de serviciu pentru "disconfortul creat" prin fapta sa.

"Imi cer scuze pentru disconfortul creat prin fapta mea. Va multumesc pentru toate clipele petrecute impreuna"
, se arata in mesajul lasat de politist.

Politistul era casatorit si avea un fiu. El lucra la formatiunea de Criminalistica din cadrul Politiei municipiului Aiud.

Cazul este cercetat de o echipa de ancheta formata la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.