Cuplurile sunt invitate in weekendul 12-13 februarie la Baneasa Shopping City sa se casatoreasca de proba. Cei mai norocosi indragostiti vor castiga un inel cu diamant.

In weekendul 12-13 februarie, indragostitii care sunt pregatiti sa faca pasul cel mare, pentru cateva zile, sunt invitati sa se casatoreasca de proba, in cadrul evenimentului "Casatoreste-te calliente".

Ofiterii de stare civila, Johny si Anghel, de la matinalul de weekend Kiss FM, impreuna cu domnisoarele de onoare, bebelusele Cristina si Ioana de la Prima TV, vor fi langa perechile de indragostiti cand acestia vor rosti marele “DA!”.

Albumul de nunta va incepe cu fotografia realizata in Baneasa Shopping City, fotografie ce va fi direct up-loadata pe contul de Facebook al centrului comercial. Cuplul care va strange cele mai multe like-uri va fi desemnat castigatorul concursului si va intra in posesia unui inel cu diamante.

Pentru a participa la concurs cuplurile pot sa se inscrie pe site-ul
baneasashoppingcity.ro sau direct in mall, la locul special amenajat, in weekend-ul iubirii, intre orele 13.00- 20.00.

Totodata, cei ce se vor afla in acest week-end in Baneasa Shopping City pot profita de cadouri la preturi speciale si ultimele reduceri la colectiile de toamna/ iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.