Afla cum poti participa la un interviu cu reprezentantii celui mai opulent hotel din lume.

Burj al Arab se inalta pe o insula din Golful Arabic, pana la 321 de metri.

Celebrul hotel de sapte stele din Dubai angajeaza aproximativ 35 de romani pe pozitii de ospatari, receptioneri, majordomi, chelnerite si alte pozitii de front office. Pentru sesiunea de recrutari, oficialii Burj al Arab vor veni la Bucuresti in zilele de 7, 8 si 9 martie.

"Vor fi prezenti la Bucuresti managerul hotelului si managerul de resurse umane. Vom selectiona 150 de persoane din CV-urile pe care le primim", au declarat pentru Realitatea.NET reprezentantii firmei organizatoare de recrutare, Lalsat International Romania.

Burj al Arab cauta persoane cunoscatoare de limba engleza, nivel avansat, tinere, dinamice si motivate, cu abilitati de comunicare, iar e xperienta in domeniu de cel putin un an constituie un avantaj cert.

"Salariile vor fi la nivelul celor practicate in Dubai, dar difera in functie de experienta fiecarui candidat", precizeaza recrutorii.
Ca beneficii, persoanelor selectate li se va asigura transportul, cazaree, vize rezidenta si de munca si asigurare medicale.

Click aici pentru a aplica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.