V-ati gandit vreodata care este secretul femeilor arabe cu siluete de invidiat? O combinatie intre aerobic, dans si dieta cu specific arabesc.

Curele si exercitiile de slabire sunt adesea raportate culturii din care iau nastere. Asa se intampla si in cazul dietelor arabesti, unde alimentatia este adesea combinata cu exercitii fizice care pastreaza tenta dansului traditional.

  • Aerobic arabesc
Exercitiile arabesti se fac intr-o costumatie sumara, astfel incat sa va permita miscari simple si ample, iar camera trebuie bine aerisita. Acest tip de aerobic contine pasi de initiere in dansul traditional, iar exercitiile se executa lent si foarte ordonat. Acest tip de aerobic dezvolta echilibrul, controlul si eleganta miscarilor.

Dieta arabeasca consta in combinarea alimentelor traditionale, astfel incat sa obtineti multe mese pe zi, mai exact sase, dar deloc copioase, constand intr-un singur fel de mancare. Alimentele pe care le consuma in general femeile arabe pentru a slabi sunt cele pe care le pot obtine in clima respectiva: carne de pasare si de miel, oua, cereale de tot felul, cartofi, nuci, fasone, susan si alte seminte, orez, legume si produse lactate si branzeturi de capra sau oaie.

Cititi mai multe despre dieta arabeasca pe Healthy.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.