Penitenciarul Bucuresti Jilava isi pune la dispozitia beneficiarilor interesati de forta de munca necalificata detinutii, in conditii foarte avantajoase, pentru agricultura, gospodarie comunala si constructii.

Penitenciarul Bucuresti Jilava pune la dispozitie beneficiarilor interesati de forta de munca necalificata, in conditii foarte avantajoase, detinuti pentru agricultura, gospodarie comunala, constructii.

Concret, penitenciarul Jilava propune ca detinutii sa lucreze, pentru cei interesati de mana de lucru, in agricultura (prasit manual, irigat, recoltat), constructii civile, industriale, drumuri, gospodarie comunala (curatat parcuri si spatii verzi, amenajat si curatat strazi).

De asemenea, unitatea inchiriaza spatii ce pot fi folosite pentru activitati lucrative sau productie.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la sediul unitatii din strada Sabarului 1,comuna Jilava, judetul Ilfov, telefon 0214570181, anunta penitenciarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.