Invatamantul superior a ajuns sa imparta studentii in doua tabere: La medicina si in marile centre se gasesc tinerii instariti, in timp ce universitatile mici din provincie au, cel puţin tinand cont de medie, studeti mai saraci. Iar bugetul parintilor se reflecta direct in starea financiara a studentilor, care depind in marea lor majoritate de banii de acasa.

1. Studenti cu venituri lunare de peste 700 de lei: Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, informeaza Gandul.

2. Studenti cu venituri lunare cuprinse intre 501 si 700 de lei: Universitatea "Ovidius" din Constanta, Universitatea Maritima din Constanta

3. Studenti cu venituri intre 301 si 500 de lei: Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Universitatea "Politehnica" din Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism din Bucuresti, Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicina din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agrcole din Cluj-Napoca, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Universitatea de Medicina din Iasi, Universitatea Tehnica din Iasi, Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea de Medicina din Timisoara.

4. Studenti cu venituri lunare sub 300 de lei: Universitatea din Oradea, Universitatea "1 decembrie 1918" din Alba Iulia, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea din Craiova, Universitatea de Nord din Baia Mare, Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava si Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.