Opt membri ai unei retele de traficanti de droguri care distribuiau cannabis in centrul Bucurestiului, inclusiv la concerte si manifestari sportive, au fost arestati preventiv, dupa ce politistii si procurorii DIICOT au organizat opt perchezitii si o prindere in flagrant delict.

Membrii gruparii au fost monitorizati timp de aproximativ trei luni de catre politistii de la crima organizata. Ancheta a fost finalizata miercuri, cand politistii antidrog, impreuna cu luptatorii SIAS, au facut sapte perchezitii la domiciliile suspectilor, o parte dintre acestia fiind condusi la audieri la DIICOT, relateaza MEDIAFAX.

In noaptea de miercuri spre joi, politistii au continuat cercetarile si l-au prins in flagrant delict, in sectorul 1, pe bucuresteanul T.S., in timp ce vindea unui consumator aproximativ cinci grame de cannabis pentru 300 de lei. In locuinta bucuresteanului au fost descoperite si confiscate aproximativ 15 grame de cannabis.

In urma perchezitiilor au fost confiscate, in total, aproximativ o suta de grame de cannabis, sase telefoane mobile, sase cartele SIM, precum si materiale folosite la portionarea, ambalarea si consumul drogurilor.

Toate cele opt persoane au fost retinute si, ulterior, arestate preventiv pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri de risc si constituirea unui grup infractional organizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.