Luptatorul Tolea Ciumac a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare pentru tentativa de omor.

Procurorii bucuresteni cer Curtii de Apel Bucuresti (CAB) sa se pronunte cu privire la punerea in executare a unui mandat european de arestare emis de autoritatile spaniole pe numele lui Anatolie Ciumac, acesta fiind localizat in Bucuresti, potrivit MEDIAFAX.

Condamnarea a fost emisa in urma unui scandal din iunie 1999, intr-un local de noapte, cand Tolea Ciumac s-a confruntat violent cu un rival, interlop. Scandalul iscat de Ciumac s-a soldat la acea vreme cu focuri de arma si masini incediate, trei persoane fiind ranite, dintre care a ramas paralizata pe viata, relateaza PRO.tv.

Tolea Ciumac a fugit dupa scandal in Spania, unde a fost inchis pentru omor, dar a fost adus in tara in noiembrie 2003 si inchis la Penitenciarul Codlea, pentru o perioada de doar opt luni. Acesta a fost localizat, miercuri, si adus sub escorta la sediul Parchetului. "Acesta nu s-a opus, astfel ca nu a fost necesara imobilizarea sau incatusarea lui", potrivit sursei citate.

Procurorii au sesizat Curtea de Apel Bucuresti pentru a se pronunta asupra punerii in executare a mandatului european de arestare emis de autoritatile spaniole.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.