Un numar de 40 de persoane, acuzate de proxenetism, spalare de bani si trafic de persoane au fost aduse la DIICOT Ploiesti joi dimineata.

80 de jandarmi si 50 de politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT au efectuat 21 de perchezitii domiciliare in judetul Prahova, cele mai multe dintre acestea in municipiul Ploiesti, in urma acestor actiuni 40 de persoane fiind conduse, cu mandat de audieri, la DIICOT, potrivit MEDIAFAX.

Cele 40 de persoane sunt suspecte de constituirea de grup infractional organizat, proxenetism, trafic de persoane si spalare de bani. Printre acuzatiile aduse suspectilor se numara aceea ca au exploatat sexual peste 15 femei, pe care le-ar fi obligat sa se prostitueze
.

Unele dintre victimele celor 40 de suspecti sunt minore, tinere cu varste de la 15 ani, iar intr-unul dintre cazuri este vorba despre o minora cu deficiente psihice, a precizat procurorul sef Ionut Botnaru.

Pe numele celor 40 de suspecti se va cere eliberarea unor mandate de retinere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.