Aproape 80 de politisti de frontiera si vamesi au fost retinuti, joi dimineata, in Vama Siret, pentru trafic de tigari si luare de mita, la ora transmiterii acestei stiri traficul in vama fiind complet blocat, cozile de masini intinzandu-se pe aproape doi kilometri.

Ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie si procurori anticoruptie fac, in paralel, perchezitii atat la sediul vamii, cat si la domiciliile politistilor si vamesilor retinuti, filajul in acest caz fiind inceput inca in urma cu sase luni, sustin surse judiciare, citate de MEDIAFAX.

Politistii si vamesii sunt acuzati de trafic de tigari si luare de mita.

  • Traficul rutier in Vama Siret a fost reluat, la ora actuala circulatia autovehiculelor desfasurandu-se normal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al IJPF Suceava, Ilie Poroch Seritan, a declarat ca la ora actuala traficul decurge normal prin Punctul de trecere a frontierei Siret si ca a fost intrerupt pentru "o perioada foarte scurta de timp".

In prezent, in vama sunt si mai multe masini cu politisti mascati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.