Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, sambata seara, la iesirea din municipiul Constanta spre Valu lui Traian, dupa ce soferul masinii a a pierdut controlul volanului si a acrosat un microbuz si apoi un autoturism.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, citati de MEDIAFAX. un tanar in varsta de 26 de ani conducea un autoturism BMW inmatriculat in Bulgaria pe DN 3 de la Constanta catre Valu lui Traian. In jurul orei 22.40, la iesirea din municipiul Constanta, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, a acrosat un microbuz care circula regulamentar din sens opus dupa care a ricosat si a lovit un autoturism Skoda, care se afla tot pe sensul opus.

In urma impactului, soferul din BMW si pasagerul din dreapta fata al acestui autoturism, in varsta de 18 ani, au murit pe loc. De asemenea, alte doua persoane care se aflau in BMW si patru persoane din Skoda au fost ranite.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, fiind diagnosticate cu traumatisme craniene.

Totodata, dupa producerea accidentului a izbucnit un incendiu la motorul autoturismului BMW care a fost stins rapid de lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate timp de mai multe zeci de minute dupa producerea acestui eveniment rutier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.