Elevii incheie vineri semestrul intai si intra in vacanta o saptamana, urrmand sa revina la cursuri in 7 februarie.

Potrivit structurii anului scolar 2010-2011, elevii au vacanta intersemestriala in perioada 29 ianuarie - 6 februarie 2011.

Cursurile din semestrul al doilea vor incepe in 7 februarie 2011 si vor fi intrerupte in 15 aprilie pentru vacanta de primavara. Astfel, din 16 pana in 25 aprilie 2011 elevii vor fi in vacanta de primavara, cursurile semestrului al doilea urmand sa fie reluate in 26 aprilie. Semestrul al doilea se va incheia in 17 iunie, scrie MEDIAFAX.

Elevii vor fi in vacanta de vara din 18 iunie pana in 11 septembrie, cu o saptamana mai putin decat in anul scolar 2009-2010.

Tezele din semestrul I au fost sustinute pana in 17 decembrie 2010, iar cele de pe semestrul al doilea vor fi programate pana la data de 20 mai 2011.

In situatii deosebite, bine fundamentate, in functie de conditiile climaterice locale speciale si de specificul scolii, inspectoratele scolare pot aproba, la cererea conducerii unitatilor de invatamant, modificari ale structurii anului scolar. Structura anului scolar poate fi modificata cu conditia asigurarii unui numar de 177 de zile de cursuri, precum si cu posibilitatea ca toti elevii sa participe, fara restrictii, la examenele de bacalaureat si de absolvire.

Calendarul examenelor si evaluarilor nationale, al examenelor de absolvire, respectiv de certificare a competentelor profesionale, precum si calendarul admiterii in clasa a IX-a sunt aprobate prin ordine distincte ale ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.