O femeie a fost adusa, miercuri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" in stare foarte grava, cu traumatisme severe, plagi adanci provocate de muscaturi de caini, soc hipotermic si hemoragic, fiind gasita in curtea ADP Sector 5, cladirea institutiei fiind in conservare, a spus medicul Virginia Barbulescu.

"Femeia, in varsta de 49 de ani, a ajuns la spital miercuri dimineata. Era in stare foarte grava, avea traumatisme severe, coaste rupte, umar dislocat, pneumotorax si plagi muscate pe tot corpul - scalp, maini, torace, spate si picioare. Erau plagi muscate adanci. Mai mult, femeia era in soc hipotermic si hemoragic", a declarat medicul primar ATI Virginia Barbulescu.

Pacienta a fost operata, iar dupa interventia chirurgicala, care a durat patru ore, a fost dusa in Sectia ATI a Spitalului "Bagdasar-Arseni", in prezent starea acesteia find critica , a mai spus medicul, transmite MEDIAFAX.

In jurul orei 19.00, femeia a facut un stop cardio-respirator, medicii reusind sa o resusciteze.

Victima a fost gasita in curtea ADP Sector 5. Cladirea institutiei este in conservare din 2010, astfel ca acolo nu erau angajati.

Politia a declansat o ancheta in acest caz. Primele cercetari indica faptul ca femeia ar fi sarit gardul sa fure fier si a fost atacata de cainii maidanezi din curte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.