Pe 28 ianuarie, ora 19.00, Alexandru Tomescu, artist cu reputatie internationala, va sustine cu a sa celebra vioara Stradivarius un concert extraordinar la Palatul Ghika, alaturi de Sanziana Mircea (pian), Alexandra Potinga( (violoncel) si Malina Ciobanu (vioara).

In deschiderea evenimentului "Partituri pe sevalet" va canta Corul de Copii Radio, dirijor Voicu Popescu, la pian Camelia Chitibea.

In cadrul spectacolului “Partituri pe sevalet” va avea loc si o expozitie a picturilor realizate de sase tineri talentati, inspirati de repertoriul din cadrul concertului. Picturile vor fi finalizate in timpul desfasurarii evenimentului si prezentate publicului.

Concertul este organizat de 21 de liceeni a programului YouthBank Bucuresti si are ca scop strangerea de fonduri pentru finantarea initiativelor comunitare ale elevilor bucuresteni, in cadrul unui concurs de proiecte. Alexandru Tomescu impreuna cu tinerii artisti au decis sa se alature cauzei YouthBank prin sustinerea concertului pro bono.

Programul spectacolului:

19.00: Corul de Copii Radio
19.30 - 20.30: Repertoriu Alexandru Tomescu & Friends
Beethoven - sonata nr. 5, “a primaverii”, partea I: Alexandru Tomescu (Vioara Stradivarius) si Sanziana Mircea (pian)
Liszt - Rapsodia spaniola: Sanziana Mircea (pian)
.

Beethoven - variatiuni pe o tema din Flautul Fermecat: Alexandra Potinga (violoncel) si Sanziana Mircea
Handel - Halvorsen - Passacaglia: Alexandru Tomescu si Alexandra Potinga

Sarasate - Zigeunerweise: Malina Ciobanu (vioara) si Sanziana Mircea
Sarasate - Navarra: Alexandru Tomescu, Malina Ciobanu si Sanziana Mircea
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.