Politistii bucuresteni au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru prinderea a trei barbati care au talharit o femeie in fata unui supermarket din Sectorul 1, acestia fiind suspectati de mai multe furturi.

Cei trei barbati au fost surprinsi de politisti in timp ce furau geanta unei femei din masina acesteia, aflata in fata unui supermarket, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

In momentul in care au vazut politistii, cei trei barbati s-au urcat intr-o masina si au fugit de la locul faptei. Ofiterii Sectiei 1 au pornit in urmarirea lor, iar pentru ca acestia au refuzat sa opreasca, au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma. In timpul urmaririi, soferul masinii a provocat un accident in trafic, dupa care a intrat cu masina intr-un stalp de pe trotuar, relateaya MEDIAFAX.

Cei trei au fost prinsi si dusi la Sectia 1 Politie pentru a fi audiati. Acestia au varste cuprinse intre 20 si 40 de ani si sunt suspectati de mai multe fapte furturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.