Hotii au furat, zilele trecute, 400 de butasi de pe podgoria de la Dragasani a lui Mugur Isarescu, guvernatorului Bancii Nationale.

De pe dealurile pe care se intinde podgoria de 30 de hectare a lui Isarescu au disparut, saptamana trecuta, 400 de butasi, scrie Libertatea.

Hotii "l-au lucrat" pe Mugur Isarescu in noaptea de 17 spre 18 ianuarie, iar acum politistii din localitate scotocesc oraselul ca sa le dea de urma.
"Criminalistii au efectuat cercetarea la fata locului iar cazul a fost preluat de judiciaristi. Exista un cerc de suspecti dar pana in prezent nu a fost retinuta nicio persoana. Este primul caz de acest gen din ultima vreme. Prejudicial a fost estimate la 1500 de lei, iar reclamatia a fost depusa de directorul societatii care administreaza podgoria", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politiei Valcea, Emilian Musulete, conform Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.