Starea de sanatate a lui Teo Trandafir s-a imbunatatit, functiile vitale au fost stabilizate, a inceput sa se hraneasca normal si merge fara ajutor, iar daca raspunde in continuare la tratament ar putea fi externata din Clinica AKH din Viena in sapte-zece zile.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de AKH Viena, Spitalul Universitar din capitala Austriei, Teo Trandafir a avut o recuperare spectaculoasa de la transferul ei de la Terapie Internsiva la salon, transmite MEDIAFAX.

"Suntem foarte multumiti de progresul recuperarii sale, iar pericolul imediat pentru viata ei a fost indepartat cu succes", a spus profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie, citat in comunicat.

Teo Trandafir a inceput sa se hraneasca normal, iar medicatia intravenoasa a fost redusa treptat.

"Trebuie sa fim atenti in continuare si inca tratam ce a ramas din inflamatie", afirma profesorul Christian Spiss, anestezist sef la sectia de terapie intensiva din unitatea medicala vieneza.

Directorul medical al Clinicii AKH, profesorul Reinhard Krepler, s-a declarat optimist in ce priveste evolutia starii de sanatate a lui Teo Trandafir si a spus ca, daca organismul acesteia raspunde in continuare la tratament, ar putea fi externata in sapte-zece zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.