Ninsorile se domolesc, insa temperaturile scad chiar si pana la -18 grade. Vezi prognoza pentru urmatoarele zile.

Vremea va ramane rece in urmatoarele zile in intreaga tara, temperaturile scazute urmand sa fie inregistrate mai ales noaptea, insa precipitatiile abundente nu vor aparea pana vineri seara, potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), relateaza MEDIAFAX.

Gerul se instaleaza inca de marti seara, cand vor fi valori chiar si de minus 18 grade, in timp ce maximele nu mai ating pragul de inghet decat cu un grad doua pe litoral. Ninsori vor fi doar local, mai ales la munte, insa vremea se raceste pe masura ce deasupra tarii noastre se extinde un aer polar ce ne va aduce maxime de la minus 5 la cel mult 2 grade, potrivit Realitatea.

Marti dimineata vremea va fi geroasa, mai ales in centru si nord-vest, si nu se va incalzi nici in timpul zilei. Norii vor acoperi in special sudul tarii, unde inca mai ninge, la nivel local. Vantul va fi taios in Dobrogea, iar dupa masa valorile abia vor atinge 1 grad Celsius.

In Capitala vremea va fi inchisa, cu cer acoperit de nori. La amaiaza se vor inregistra cel mult minus 2 grade.

Miercuri, va fi ceata in zonele joase din sud si est, unde se va depune chiciura din cauza temperaturilor negative. In cursul zilei, valorile se vor pastra tot sub pragul de inghet, intre minus 9 si cel mult un grad, cu cele mai mici temperaturi in estul si centrul tarii.

Bucurestenii pornesc ziua de miercuri cu minus 15 grade Celsius, iar la amiaza mercurul va urca la cel mult minus 5.

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.