Conducerea Sindicatului Automobile Dacia a anuntat ca va organiza, marti, un miting de protest la Mioveni, fata de modificarea Codului Muncii si a contractului colectiv de munca, dar si fata de scumpirea carburantilor.

Conducerea Sindicatului Automobile Dacia a anuntat ca va organiza, marti, un miting de protest fata de modificarile care ar urma sa fie aduse Codului Muncii, contractului colectiv de munca, Legii sindicatelor si Legii conflictelor de munca si fata de scumpirea carburantilor, care, in opinia membrilor de sindicat, provoaca scaderea nivelului de trai in Romania, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit vicepresedintelui Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, mitingul va avea loc pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor din orasul argesean Mioveni, la protest fiind asteptati aproximativ 10.000 de oameni, salariati ai Dacia si locuitori
.

"Este forma noastra de protest fata de modificarea Codului Muncii si fata de toate schimbarile care se preconizeaza la Legea contactului colectiv de munca, la Legea sindicatelor si la cea privitoare la conflictele de munca. Va fi un protest si fata de scumpirea carburantilor care inseamna scaderea nivelului de trai a poporului roman. Contam pe prezenta a 10.000 de oameni", a declarat, luni, vicepresedintele Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache.

Acesta a precizat ca mitingul organizat de Sindicatul Automobile Dacia nu este indreptat impotriva patronatului de la Dacia, iar protestul de pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor din Mioveni va incepe la ora 13.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.