La cea de-a sasea editie a targului Expo Ideal Mariaj veti gasi cea mai diversificata oferta de pe piata, dar si multe surprize!

Tragul se va desfasura la Romexpo, in perioada 28-30 ianuarie 2011.

La Expo Ideal Mariaj vor participa cele mai renumite firme din domeniu, cu ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, dar si bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri sau destinatii pentru luna de miere. Nu vor lipsi nici agentiile organizatoare, case de productie audio si video, companii de inchirieri limuzine, locatii pentru ziua cea mare si cei mai buni instructori de dans.

  • Castiga premii de 10.000 de Euro la Expo Ideal Mariaj

Biletul de intrare iti poate aduce premii de peste 10.000 euro constand in rochii de mireasa, bijuterii, produse cosmetice, vouchere si reduceri.

In cele trei zile ale targului vor concerta cei mai in voga artisti, printre care Ana Lesko, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Alb Negru, Sasha Lopez and Andreea D, Impact, Adi Korekt Band, Claudette si Voxis. Tot in cadrul targului, vor fi organizate prezentari de moda, demonstratii de coafura, machiaj si dans sportiv. Vineri, 28 ianuarie, la ora 13.00, va avea loc si o parada a celor mai faimosi burlaci ai anului 2011.

Mai multe detalii pe idealmariaj.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.