O persoana a fost ranita grav, iar mai multe apartamente au fost avariate, in noaptea de duminica spre luni, in urma unei explozii puternice urmate de un incendiu care s-a petrecut intr-un bloc din municipiul Constanta, in urma acumularilor de gaze de la o butelie dintr-o locuinta din imobil.

Explozia s-a produs in jurul orei 22.30, intr-un apartament de la primul etaj al unui bloc de pe strada Soveja din Constanta, la fata locului fiind trimise doua autospeciale, trei ambulante si un echipaj de descarcerare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deflagratia, extrem de puternica, a fost urmata de un incendiu, iar proprietarul apartamentului a fost grav ranit. De asemenea, apartamentul in care s-a petrecut explozia a fost distrus. Totodata, au fost distruse usile apartamentelor din intreg imobilul, alte cateva apartamente au suferit si alte avarii, iar geamurile mai multor masini parcate in fata blocului au fost sparte.

Proprietarul apartamentului a fost grav ranit, avand arsuri pe aproximativ 40 la suta din suprafata corpului, si a fost dus la Spitalul Judetean Constanta. La unitatea medicala au mai ajuns doi locatari ai blocului, care au suferit atacuri de panica.

Pompierii cred ca deflagratia s-a petrecut in conditiile in care in apartament erau acumulate gaze de la o butelie defcta, iar proprietarul si-a aprins o tigara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.