Festivalul "George Enescu" 2011 a fost inclus intr-o selectie anuala a celor mai prestigioase destinatii turistice tematice - culturale, muzicale si artistice -, realizata de revista economica austriaca Gewinn.

In primul numar din 2011 al revistei lunare austriece apare publicata aceasta selectie care are ca tematica cele mai importante evenimente culturale, muzicale si artistice din acest an.

Desi nu este un clasament propriu-zis, Romania este pe locul 16 ca destinatie, recomandata pentru Festivalul "George Enescu" 2011. Recomandarea este insotita de o imagine a salii de concerte a Ateneului Roman din Capitala, transmite MEDIAFAX.

Articolul ce recomanda Romania ca destinatie turistica are titlul: "Holender dirijeaza Bucurestiul".

"Evenimentul cultural de varf al anului in Romania este Festivalul «George Enescu», care va avea loc la Bucuresti. Evenimentul dedicat muzicii clasice, care este renumit pe plan mondial, il are ca director pe nimeni altul decat Ioan Holender si se desfasoara din doi in doi ani, ajungand la editia cu numarul 20", se arata in articolul din revista Gewinn.

Alaturi de aceasta prezentare mai apar informatii despre ofertele de cazare, servicii turistice, hotelul partener al festivalului, posibilitati de rezervare a locurilor, informatii despre achizitia biletelor, datele la care acestea vor fi puse in vanzare, precum si un link spre site-ul festivalului.

Revista Gewinn apare in 60.847 de exemplare, din care 37.985 de exemplare se distribuie pe baza de abonamente. Conform datelor media, revista numara 414.000 de cititori, avand o cota de piata de 5,9%.

Campania internationala de promovare a Festivalului International "George Enescu" 2011 a inceput la 1 noiembrie 2010 pe CNN si va continua pe Euronews, Eurosport, Mezzo, Radio France Internationale (RFI) si Deutsche Welle.

Cea de-a 20-a editie a Festivalului si Concursului International "George Enescu" va avea loc intre 1 si 25 septembrie 2011.

Citeste si:
4 motive pentru care angajații încep să se întoarcă în spațiile de...
4 motive pentru care...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.