O angajata a unei case de schimb valutar din municipiul Constanta este cercetata de politisti, in stare de libertate, dupa ce a sustras 11.000 de lei din veniturile firmei pentru care lucra.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Bogdan Paduraru, femeia, Alina Blebea, de 29 de ani, din Constanta, si-a insusit, in perioada noiembrie - decembrie 2010, suma de 11.000 de lei din incasarile zilnice ale casei de schimb valutar la care lucra, transmite MEDIAFAX.

"Pentru a-si acoperi urmele, femeia a falsificat registrele de casa, pentru a conferi astfel o aparenta de legalitate a sumelor incasate fata de administraorul societatii respective", a precizat Bogdan Paduraru.

Alina Blebea este cercetata penal de catre politistii Serviciului de Invetigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanta, pentru delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.