Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ninsori si vijelii valabila in Bucuresti si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii, unde de sambata, ora 12.00 si pana duminica, ora 23.00, va ninge abundent, iar vantul va avea intesificari, viscolind temporar ninsoarea.

"In intervalul 22 ianuarie, ora 12.00 - 23 ianuarie, ora 23.00 va ninge in cea mai mare parte a tarii , pe arii mai extinse si local mai abundent in regiunile din jumatatea de sud, iar in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei vantul va avea intensificari, viscolind temporar ninsoarea", se arata in atentionarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Meteorologii mentioneaza ca in zona litoralului vor fi si precipitatii sub forma de ploaie sau lapovita.

Atentionarea cod galben este valabila pentru Bucuresti si judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Teleorman, Arges, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Galati, Vrancea, Vaslui, Covasna si partial in Sibiu si Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.