Iarna se intoarce in forta, iar din aceasta seara si pana duminca, va ninge in toata tara, mai abundent in jumatatea de sud.
Meteorologii au emis o informare privind ninsori si intensificari ale vantului, valabila de vineri, de la ora 18.00, pana duminica, la ora 23.00, potrivit ANM

In intervalul mentionat va ninge in toata tara, mai abundent in jumatatea sudica. In zona litoralului, iar la inceputul intervalului si in Baragan si in Dobrogea continentala, precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie, izolat insemnate cantitativ.


In noaptea de sambata spre duminica si pe parcursul zilei de duminica, in est si sud-est vantul va avea intensificari, viscolind temporar zapada.

  • Iarna se intoarce in Capitala, in acest weekend
Ninge in centrul si vestul tarii, iar din weekend, mai precis de duminica va ninge si in Capitala. Meteorologii ne anunta ca vom avea parte de vreme rece, ploi si lapovita.

"Inca de ieri a inceput sa ninga in vestul, centrul si nordul tarii. Mai avem de asteptat o zi si vine iarna si in Capitala. Cel mai probabil de la noapte incepe sa ploua, treptat lapovita si ninsoare, maine insa de duminica doar ninsori si cel mult 0 grade.

Cel putin urmatoarele zile temperaturile nu scad foarte mult astazi, de la minus 2 grade la 8, maine 1-2 grade mai putin. Duminica valori normale pentru aceasta data, respectiv la scala intregii tari intre minus 5 si 3 grade. Va ninge si astazi si in zona Carpatilor, stratul de zapada va fi consistent. Se va putea schia in bune conditii", a spus Mihai Hustiu, meteorolog Realitatea Tv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.