Duminica, 23 ianuarie, ora 12.30, Teatrul Masca va invita la statia de metrou Unirii 1 la premiera spectacolului Ex Libris.
“Misterioase, cartile se deschid numai celor care vor sa inteleaga, celor care vor sa stie cum, de ce si pentru ce traisc. Adesea, ca o cheie care descuie porti interzise, ele poarta pe pagina de garda un desen marunt care cuprinde intreaga fiinta a cartii. Veniti, priviti si, cine stie, poate ca vom putea pleca purtand in suflet cate un ex libris facut din bucuria de a smulge tristetii cotidiene clipele fericite ale unui spectacol”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Ex Libris este un spectacol cu statui de portelan alb albastre care aduce in actualitate intalniri intre autori celebri si personajele lor. Astfel, publicul poate fi partas la intalnirea dintre Sapho si eleva sa, dintre Agatha Christie si celebrul detectiv Hercule Poirot sau poate trai un moment din magica poveste de dragoste dintre Cathy si Heathcliff, protagonistii romanului “La rascruce de vanturi” al lui Emily Bronte.

Retail jobs

Spectacolul in scenariul si regia lui Mihai Malaimare va fi inclus in proiectul “Orasul de sub Oras”, proiect care si-a propus sa recicleze moral spatiile underground si sa ofere calatorilor cu metroul sansa intalnirii cu actul cultural autentic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.