Tribunalul Bucuresti judeca, miercuri noapte, propunerea procurorilor de arestare preventiva a nasului lui Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, acesta fiind acuzat de complicitate la inselaciune si spalare de bani.

Acuzatiile de complicitate la inselaciune sunt legate de incheierea de catre acuzat - consilier local la Primaria Stefanestii de Jos - a unui contract cu aceasta primarie, potrivit unor surse judiciare, citate de MEDIAFAX.

Respectivul contract nu s-ar fi executat efectiv, dar banii aferenti lui ar fi fost incasati.

In ceea ce priveste acuzatia de spalare de bani, consilierul local este cercetat pentru ca ar fi facut demersuri si ar fi intervenit pentru obtinerea de credite de catre pastorul Dan Burcica - acuzat si el in cauza - , banii fiind ulterior rulati prin intermediul unor firme fantoma, potrivit acelorasi surse.

Consilierul local din Stefanestii de Jos, judetul Ilfov, care este si nasul lui Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, este invinuit intr-un dosar de fraude imobiliare in cadrul caruia au fost facute, miercuri seara, mai multe perchezitii la sediul primariei din localitate.

Perchezitiile au avut loc atat la sediul Primariei, cat si la locuinta consilierului local.

Mai multe persoane au fosu audiate miercuri seara de procurori.

Actiunea de miercuri este o continuare a unei anchete mai vechi, in care mai multe persoane, printre care si pastorul Dan Burcica, sunt acuzate in legatura cu fraude imobiliare.

In noiembrie 2010, Burcica si alti opt suspecti au fost retinuti.

Pastorul este acuzat ca ar fi obtinut credite bancare cu ajutorul unor acte false, din care reiesea ca este proprietar al unui teren valoros, dar care, de fapt, apartinea primariei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.