Sorin Danilescu, seful Intact Interactive, s-a aruncat de la etajul al cincilea al blocului in care locuia, in cartierul bucurestean Drumul Taberei, miercuri, la ora 05.00, potrivit unor surse judiciare.
In urma primelor audieri, a reiesit faptul ca in ultima perioada Danilescu era foarte tensionat din cauza serviciului, scrie MEDIAFAX.

Potrivit paginademedia, La ora 5.00 dimineata, serviciul de urgenta 112 a primit un apel chiar de la sotia lui Danilescu. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic.

La 1 ianuarie Sorin Danilescu a preluat managementul companiei Intact Interactive.
El a mai condus echipa Intact Interactive din decembrie 2009 pana in mai 2010, revenind in functia de consultant la Intact Media Group in septembrie 2010. Totodata este Managing Partner la Barracuda Networks Romania.

  • Sorin Danilescu era casatorit si avea o fetita in varsta de 7 ani si era unul dintre fiii directorului sportiv de la Dinamo, Constatin (Tica) Danilescu.

„Trist sfarsit de drum, ma mahneste profund. Sunt socat, mi se pare incredibil si dupa ce deja am vorbit cu Crina, sotia lui. Sorin a fost cel mai bun prieten al meu din copilarie si a ramas un prieten foarte aproape de mine. Ieri trebuia sa ne vedem la antrenamentul de dans al fetitelor, dar n-a avut timp sa ajunga. Se gandea mereu la noul job, era foarte stresat, un profesionist redutabil. N-am cuvinte si coerenta sa-mi exprim durerea“, a declarat pentru Adevarul de Seara, Dorin Chiotea, sef Sectia Adevarul Sport, fost coleg cu Danilescu.

Politistii au demarat o ancheta, desi nu sunt suspiciuni ca ar fi vorba despre altceva decat o sinucidere. „Nu putem da detalii despre caz deoarece in momentul de fata este o ancheta in desfasurare. Este vorba despre un cetatean care a cazut de la etajul cinci al unei cladiri si a murit pe loc. Conform procedurilor, trebuie sa analizam probele pentru a fi siguri ca este vorba de o sinucidere“, a spus purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.