Un tanar de 21 de ani din comuna buzoiana Topliceni a fost retinut dupa ce si-a ucis tatal taindu-i capul cu un fierastrau.

Potrivit anchetatorilor, conflictul a inceput dupa ce barbatul in varsta de 58 de ani a mers in sat sa-si cheme acasa baiatul de 21 de ani, care petrecea la un local impreuna cu mai multi prieteni. Din acest motiv, cei doi s-au luat la cearta, relateaza MEDIAFAX.

Odata ajunsi acasa, tanarul s-a napustit asupra tatalui sau, caruia i-a taiat gatul cu o drujba, barbatul fiind decapitat. Victima a fost descoperita la scurt timp de catre sotia sa si de fiul mai mic, care au crezut initial ca cineva taie lemne.

Conform comisarului Florina Crucianu de la Politia Judeteana Buzau, fiul cel mic al victimei a fost cel care a anuntat tragedia la 112
.

Tanarul care si-a ucis tatal si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, fiind retinut de procurorul criminalist, sub acuzatia de omor calificat
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.