Circulatia este ingreunata in aceasta dimineata pe mai multe drumuri nationale si judetene, precum si pe segmente ale celor doua autostrazi, din cauza cetii. Pe anumite portiuni de drum vizibilitatea este redusa sub 50 de metri, a anuntat Centrul Infotrafic.

"Vizibilitatea este redusa sub 100 de metri, ajungand, pe alocuri, si la 50 de metri, pe multe drumuri nationale si judetene, dar si pe segmente ale Autostrazii Bucuresti-Constanta si ale Autostrazii Bucuresti-Pitesti", potrivit Centrului Infotrafic.

Soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza in functie de vizibilitate, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa foloseasca luminile de ceata si pe cele de intalnire.

  • Cinci curse de pe Aeroportul Otopeni au intarzieri de pana la trei orei, din cauza cetii
Trei curse interne si doua internationale au inregistrat in aceasta dimineata intarzeri de pana in trei ore pe Aeroportul Otopeni, din cauza cetii, a declarat Mihaela Chiril, reprezentantul aeroportului.

Potrivit aceSteia, cele doua curse internationale trebuia sa soseasca de la Istanbul si Chisinau, iar cele trei curse interne sunt de la Suceava, Baia Mare si Timisoara. Celelalte curse de pe Aeroportul Otopeni au fost operate conform orarului stabilit, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, reprezentantii Aeroportului Sibiu au anuntat ca o cursa Tarom care trebuia sa aterizeze, marti dimineata, de la Bucuresti si sa plece apoi spre Munchen a fost anulata din cauza cetii. "Cursa nu va mai fi operata din cauza conditiilor meteorologice de la Bucuresti si Sibiu, avand in vedere ca pe ambele aeroporturi este ceata. Pasagerii care trebuiau sa plece catre Munchen din Sibiu vor fi relocati catre o cursa Lufthansa", a declarat Iuliana Oprita, purtator de cuvant al Aeroportului Sibiu.

Potrivit sursei citate, de pe Aeroportul Sibiu a decolat, marti dimineata, fara probleme, o cursa Carpatair catre Timisoara, iar urmatoarele curse sunt programate pentru orele pranzului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.