Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate, dupa ce a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.

Femeia are dubla cetatenie, franceza si romana, si a fost descoperita intr-un autocar, in judetul Timis. Aceasta se intorcea in tara chiar impreuna cu copilul cumparat. Baietelul, in varsta de sase ani, se afla in prezent la o ruda, potrivit Realitatea tv.

Copilul a fost vandut in 2004, in schimbul a 5.000 de euro, de catre parintii naturali din Timisoara, de etnie rroma. Pretul tranzactiei a fost platit in rate, in ultimii sase ani. Parintii copilului au fost retinuti la inceputul saptamanii, exact in momentul in care primeau ultima transa. Acestia au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzati de trafic de minori, fals si uz de fals.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.