O grupare neidentificata, inarmata, a reusit sa sustraga, sambata seara, toate incasarile din aceasta saptamana ale unitatii.

Mai multe persoane au jefuit, sambata seara, o agentie de jocuri de noroc din municipiul Galati, de unde au furat aproximativ 40.000 de lei, dupa ce au amenintat cu un pistol si cu o surubelnita sase persoane aflate in sediu, relateaza MEDIAFAX.

La ora 20.50, Politia a fost sesizata ca sucursala Bingo Metropolis din municipiul Galati a fost jefuita de mai multe persoane care purtau cagule pe fata si care, sub amenintarea unui pistol si a unei surubelnite, au sustras toti banii din casa de bani, dupa care au fugit printre blocuri. Nimeni nu a fost ranit, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati.

Se estimeaza ca hotii au plecat cu 30.000 - 40.000 de lei, aceasta fiind suma pe care societatea o colecteaza, de regula, intr-o saptamana
.

La momentul producerii jafului armat, in sucursala se aflau sase persoane: administratorul si cinci angajati. Declaratiile pe care acestia le-au dat anchetatorilor sunt contradictorii. Unul a spus ca erau doi hoti, altul a spus ca erau trei, altul ca erau patru. Unitatea nu are paza umana, dar este dotata cu sistem de supraveghere video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.