Municipalitatea incepe luni lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii. Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Mihai Bravu, intre Splaiul Unirii si Bulevardul Tineretului.

Pasajul va pleca din Bulevardul Mihai Bravu, din dreptul strazii Vantului (statia de metrou Mihai Bravu), va traversa Splaiul Unirii (Raul Dambovita) si intersectia Vacaresti cu Bulevardul Mihai Bravu, incheindu-se pe Calea Vacaresti.

Reprezentantii municipalitatii au precizat ca acest pasaj va rezolva problema traversarii Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu Soseaua Mihai Bravu.
Pasajul, cu o lungime de 700 de metri, va avea patru benzi pe sens, iar durata de executie a lucrarilor este de un an, potrivit MEDIAFAX.

Pentru realizarea proiectului, incepand de duminica, la ora 24.00, va fi restrictionata circulatia rutiera pe Soseaua Mihai Bravu, intre Splaiul Unirii si Bulevardul Tineretului, pe o perioada estimata de sase luni. Circulatia rutiera in aceasta zona se va desfasura pe cate doua benzi pe sens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.