Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) reorganizeaza traseele de transport public din zona Soseaua Mihai Bravu - Calea Vacaresti, pentru demararea lucrarilor de construire a Pasajului Mihai Bravu peste Splaiul Unirii si Calea Vacaresti, incepand cu 17 ianuarie 2011.

Astfel, linia 34 de tramvaie va functiona pe traseul actual intre terminalul Banu Manta si intersectia Soseaua Mihai Bravu/Calea Dudesti, iar ulterior pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Calea Dudesti pana la Depoul Dudesti, potrivit MEDIAFAX.

Aceasta situatie este una provizorie, RATB intentionand sa utilizeze traseul Calea Vitan - Calea Dudesti dupa modificarea retelei de tramvai din intersectia Calea Vitan/Calea Dudesti.

Pentru preluarea calatorilor de pe linia 34 afectata de lucrari, RATB infiinteaza linia naveta de autobuze 634, intre Baba Novac si terminalul Romprim, pe urmatorul traseu: Soseaua Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Piata Sudului, Soseaua Oltenitei, terminalul Romprim.

Abonamentele eliberate pe linia 34 vor fi valabile si pe linia naveta de autobuze 634.

RATB precizeaza ca traseele liniilor de autobuze 312, 313 si 381, care functioneaza in zona lucrarilor, nu vor fi modificate, insa statia Soseaua Mihai Bravu amplasata pe Calea Vacaresti, sens Piata Sudului, se suspenda, autobuzele liniilor amintite vor opri in statia Bulevardul Tineretului, comuna cu cea a liniei 133
.

Linia 77 de troleibuze va functiona pe traseul de baza, intre Piata Resita si Piata Sudului, cu un numar suplimentar de vehicule, iar linia 76 se suspenda.
Abonamentele eliberate pe linia 76 vor fi valabile pana la expirare, pe liniile 77, 381 si pe liniile 312 si 313, pe traseul fostei linii 76
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.