Peste 200 de angajati de la Salina Ocna Dej din judetul Cluj refuza sa intre la lucru, joi dimineata, reclamand ca nu au primit banii promisi pentru orele suplimentare lucrate in decembrie, in timpul sarbatorilor.

Joi dimineata, muncitorii s-au adunat in curtea unitatii, cei din schimbul de noapte refuzand sa mai plece acasa, iar cei din schimbul de dimineata refuzand sa inceapa lucrul.

"Suntem nemultumiti ca nu am luat banii promisi pentru activitatea desfasurata si pentru orele suplimentare din luna decembrie dinaintea sarbatorilor de iarna. Ni s-au promis 60% in plus la salariu, dar nu am primit niciun ban. Am incarcat sute de tiruri cu sare care era folosita la lucrari de deszapezire si trebuia sa fim recompensati pentru asta", a declarat un angajat al Salinei Ocna Dej, scrie MEDIAFAX.

Conducerea sindicatului si cea a societatii negociaza, la ora transmiterii acestei stiri, o solutie pentru incetarea conflictului spontan de munca.

Salina Ocna Dej face parte din Societatea Nationala a Sarii S.A., fiind organizata ca sucursala a acesteia. Obiectul de activitate al Salinei Ocna Dej este extragerea, prepararea si comercializarea sarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.