Starea deputatului PDL Teo Trandafir este stabila, ea nefiind in situatia de a fi ventilata artificial, anunta, intr-un comunicat de presa de miercuri, reprezentantii spitalului vienez unde aceasta este tratata pentru o inflamatie acuta a pancreasului.

"Doamna Teodora Trandafir a fost internata marti seara in Spitalul Universitar din Viena. Motivul internarii in spital l-a constituit o inflamatie acuta a pancreasului. Starea ei de sanatate este cauzata de un factor benign, cel mai probabil de aparitia unor pietre la vezica biliara, eliberate pe tractul biliar", se precizeaza in comunicatul remis, miercuri seara, de spitalul vienez, informeaza MEDIAFAX.

Acesti factori i-au cauzat acesteia o forma acuta dar usoara de pancreatita, insotita de o serie de usoare disfunctii ale unor organe, mai scriu medicii austrieci in documentul citat.

"In acest moment, starea clinica a pacientului este stabila; nu are nevoie de ventilatie artificiala si este capabila sa comunice cu echipa medicala si cu rudele. Sectia interdisciplinara in care este ingrijita este specializata in tratamentul necesar acesteia", mai scriu reprezentantii spitalului.

Potrivit unei statistici mentionate in finalul comunicatului, in spitalul vienez au fost tratati, in 2010, aproximativ 600 de cetateni romani, dintr-un total de 104.000 de pacienti.

Fosta realizatoare TV Teo Trandafir, in prezent deputat PDL, a fost transportata, marti seara, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.