Un schelet uman a fost descoperit sub parchetul din bucataria unei case din Pitesti, iar ramasitele au fost preluate de catre politisti, urmand sa fie trimise la un laborator specializat din Capitala, unde vor fi analizate si expertizate.

Fragmentele osoase au fost gasite intr-un imobil de pe strada Armand Calinescu din Pitesti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, echipele de criminalisti au inceput sapaturile in zona respectiva si au prelevat toate fragmentele de oase umane.

"Politia municipiului Pitesti a fost sesizata de o persoana de 31 ani, din Pitesti, cu privire la faptul ca in anul 2007 a achizitionat un imobil pe care ulterior, in anul 2010, l-a inchiriat, iar chiriasul a facut lucrari de amenajare, ocazie cu care in imobil au fost descoperite mai multe fragmente osoase. Acestea urmeaza sa fie trimise spre expertizare la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges, comisar Danut Dinu.

Conform unor surse judiciare, anul trecut patronul unui local din Pitesti a inchiriat cladirea, situata pe strada Armand Calinescu, pentru a deschide o unitate de alimentatie publica, iar ulterior o echipa de muncitori a inceput amenajarea imobilului, iar la un moment dat au descoperit sub parchetul camerei care avusese rol de bucatarie ramasitele unui schelet uman.

Speriat de descoperirea facuta, chiriasul le-a spus muncitorilor sa ingroape imediat oasele si a sistat lucrarile pe care intentionase sa le efectueze la cladirea respectiva.

Recent, dupa o discutie in contradictoriu intre chirias si proprietarul cladirii, ultimul a anuntat Politia despre existenta unui schelet uman in incinta casei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.