Judecatorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucuresti a hotarat sa sune la Spitalul de Urgenta "Foreasca" din Capitala pentru a verifica veridicitatea afirmatiilor avocatilor lui Sorin Ovidiu Vantu, care au spus, la termenul de luni, ca acesta ar fi fost oprit in spital pentru o injectie.

Avocatii lui Sorin Ovidiu Vintu au justificat absenta acestuia de la proces prin faptul ca s-a prezentat la Spitalul de Urgenta "Floreasca" unde i s-a facut o injectie, fiind oprit pentru alte investigatii. Judecatorul Camelia Bogdan a sustinut insa faptul ca, in conditiile in care Vintu este obligat sa se prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuie sustinut cu acte justificative emise de Spitalul "Floreasca", potrivit MEDIAFAX.

Avocatii au intentionat sa prezinte un document medical, dar magistratul a sustinut ca nu poate fi luat in calcul din cauza datei la care a fost emis.

Judecatorul a admis, luni, cererea avocatilor din dosar privind copierea CD-urilor cu inregistrari telefonice si ambientale, astfel ca fiecare dintre inculpati va primi cate trei copii dupa acestea. Copierea acestor CD_uri se va face de catre informaticianul instantei, in prezenta procurorului. Discutiile in dosar vor fi reluate dupa finalizarea copierii si dupa verificarea informatiilor privind internarea omului de afaceri la Spitalul "Floreasca".

Vantu se trateaza de probleme cardiace la ginecolog?

La termenul din 17 decembrie 2010, judecatorul care judeca dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea infractorului a cerut lamuriri in legatura cu un bilet medical, depus anterior la dosar, care ar proveni de o clinica vieneza unde sunt tratate probleme cardiologice, dar care este semnat de un ginecolog.

In 12 octombrie, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul instantei supreme i-au trimis in judecata pe Sorin Ovidiu Vintu si Octavian Turcan pentru favorizarea infractorului si pe Alexandru Stoian pentru complicitate la aceasta infractiune.

Procurorii au stabilit, in urma probatoriului administrat, ca in perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010, Sorin Ovidiu Vintu a transmis din totalul sumei anuale de 200.000 euro, "convenite cu condamnatul Popa Nicolae", doua transe de 50.000 euro, respectiv 20.000 euro.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.