Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale si judetene, precum si pe autostrazile Bucuresti - Constanta si Bucuresti - Pitesti, s-a desfasurat cu dificultate, luni, din cauza cetii, vizibilitatea fiind in unele zone sub 50 de metri.

Judetele afectate: Arges, Buzau, Vrancea, Valcea, Gorj, Olt, Brasov, Braila, Tulcea, Covasna, Teleorman, Mehedinti, Dolj, Calarasi, Dambovita, Galati, Suceava, Iasi, Neamt, Botosani, Bacau si Vaslui.

In toate aceste judete pot fi intalnite portiuni cu vizibilitate mai buna, dar si segmente de drum cu vizibilitate redusa chiar si la mai putin de 50 de metri, potrivit Infotraffic.

In aceste conditii, politistii rutieri recomanda soferilor utilizarea luminilor de intalnire si ceata pe toate categoriile de drumuri, deplasarea cu viteza redusa, evitarea efectuarii depasirilor, care in asemenea conditii meteo-rutiere se dovedesc extrem de periculoase, dar si marirea distantei de siguranta dintre vehicule.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.