Un elicopter al MAI a desfasurat ieri, in zona Deltei Dunarii, o misiune de salvare a unui barbat in varsta de 60 de ani, ce ramasese izolat pe o bucata de gheata plutitoare si care fusese reclamat ca disparut.

Misiunea s-a desfașurat la solicitarea prefectului județului Tulcea, in zona Dunavatul de Sus, unde se presupunea ca ar fi disparut barbatul, intrucat nu se putea ajunge acolo cu niciun alt mijloc de transport, in afara elicopterului de salvare, infromeaza Ministerul Administratiei si Internelor (MAI)

Actiunea de cautare si salvare a debutat in jurul orei 16.30, ulterior fiind folosit si echipamentul de observare pe timp de noapte (FLIR), insa conditiile meteo nefavorabile au ingreunat zborul aparatului si, implicit, desfasurarea misiunii.

Cautarile au fost reluate in primele ore ale diminetii, batranul fiind gasit si salvat. In urma primului ajutor ce i-a fost acordat, s-a stabilit ca nu este necesar transportul la spital sau alte investigații medicale suplimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.