Vizibilitatea pe mai multe drumuri nationale este redusa din cauza cetii, duminica, iar pe unele portiuni s-a format polei, in timp ce pe A2 a plouat in zona Fetesti, ceea ce creste riscul formarii ghetii, informeaza Centrul Infotrafic.

Polei s-a semnalat in judetele Neamt, pe DN2(E85) Secuieni - Sabaoani, Galati, pe drumurile nationale 25, 26 si 24D, Vrancea, pe DN2N Dumbraveni - Dumitresti , informeaza MEDIAFAX.

De asemenea, vizibilitatea este redusa din cauza cetii pe DN2B Buzau - Ploiesti, judetul Buzau, DN6 Drobeta-Turnu Severin - Orsova, judetul Mehedinti, precum si pe DN2A, in zona Harsova si pe DN39, in judetul Constanta, unde ploua torential in unele zone.

Pe autostrada A2, precum si pe drumurile din preajma municipiului Bucuresti a plouat.

Politistii rutieri avertizeaza ca ploaia spala materialul antiderapant, iar daca temperaturile scad exista riscul formarii poleiului.

Politistii recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa nu bruscheze comenzile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.