Politistii reiau, joi dimineata, cautarile pentru gasirea lui Bogdan Mitu, sotul tinerei inecate in Dunare, actiunea desfasurandu-se la Cernavoda, pe malul stang al Canalului Dunare - Marea Neagra, unde au fost vazuti ultima data cei doi soti.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Gelu Manolescu, a declarat, joi dimineata, ca in cazul celor doi soti ancheta este derulata de catre procurorii Parchetului Tribunalului Constanta, scrie MEDIAFAX.

El a spus ca politistii vor relua, in aceasta dimineata, cautarile in cazul lui Bogdan Mitu, in zona in care au fost vazuti ultima data, luni dupa-amiaza, cei doi soti. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta a precizat, totodata, ca Bogdan Mitu este dat in urmarire generala din cursul zilei de miercuri.

  • Gabriela Mitu, in varsta de 22 de ani, a murit, luni, dupa ce s-a inecat in apele Canalului Dunare - Marea Neagra.

Martor al incidentului a fost un adolescent de 14 ani care era cu sotii Mitu in masina. Acesta le-a declarat anchetatorilor ca Bogdan Mitu ar fi scos-o pe Gabriela cu forta din autoturism, ar fi inecat-o si apoi s-ar fi aruncat si el in apele canalului.

Barbatul a fost cautat, luni, pana la lasarea intunericului, fara niciun rezultat, investigatiile fiind reluate, marti, cu ajutorul a trei scafandri ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta. Scafandrii au cautat trupul barbatului, dar tot fara rezultat.

Rezultatele necropsiei in cazul Gabrielei Mitu indica faptul ca aceasta a fost omorata, si nu ca s-a sinucis, iar principalul suspect in acest caz este sotul acesteia, Bogdan Mitu, a declarat, miercuri seara, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, Valentin Stefan.

Marti dupa-amiaza, cadavrul Elenei Garoafa (55 de ani), mama tinerei inecate in Dunare, a fost gasit intr-un sifonier din locuinta femeii. Sub un pat, in beciul casei din locuinta familiei a fost gasit, tot marti, si cadavrul tatalui tinerei, Petre Garoafa (62 de ani).

Citeste si:
Presupusul asasin al parintilor Gabrielei Mitu, arestat pentru omor...
Presupusul asasin al...


Miercuri seara, Gheorghe Deli-Iorga, prietenul lui Bogdan Mitu, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei Mitu.

Conform unor surse judiciare, Gheorghe Deli-Iorga le-a spus anchetatorilor ca cei doi soti se certasera, iar tanara intentiona sa il paraseasca pe Bogdan Mitu. Deli-Iorga a sustinut ca a mers la parintii fetei pentru a le cere sa o convinga pe tanara sa nu divorteze de Bogdan Mitu. Pentru ca si parintii fetei doreau divortul, intre acestia si Deli-Iorga a izbucnit o cearta. Deli-Iorga le-a spus politistilor ca tatal Gabrielei Mitu l-ar fi amenintat cu un cutit, iar el i-a luat cutitul din mana si l-a injughiat. Ulterior, Deli-Iorga a ucis-o si pe mama fetei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.