Peste 500 de studenti si absolventi romani ai universitatilor de top din strainatate si personalitati ale societatii romanesti se intalnesc la a doua editie a Galei LSRS 2011, organizata de Liga Studenţilor Romani din Strainatate (LSRS).

Anul nou incepe cu un eveniment unic in Romania: Gala LSRS, care premiaza cei mai buni studenti romani de peste hotare. Vor participa studenti si absolventi romani din strainatate, inalti demnitari, personalitati notabile din mediul academic, cultural, politic si economic, precum si reprezentanti ai presei nationale si locale.

Evenimentul se desfasoara pe 6 ianuarie, incepand cu orele 18.00, la Palatul Parlamentului, si va debuta cu un mesaj aniversar din partea Ligii Studentilor Romani din Strainatate. Evenimentul va continua cu decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate si se va incheia cu un cocktail aniversar in cadrul caruia participantii vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu invitati speciali, printre care se numara: Acad. Univ. Dr. Ionel Haiduc, Presedinte al Academiei Romane; Teodor Baconschi, Ministru de Externe; Iulian Fota, Consilier Prezidential; Crin Antonescu, Gabriela Szabo; Sandra Pralong si alti reprezentanti de seama ai mediului academic, non-guvernamental, politic si economic romanesc.

La Gala LSRS 2011 vor fi premiati studentii romani cu cele mai bune rezultate in plan academic si extra-curricular pentru anul academic 2009-2010, care urmeaza cursurile unor universitati de renume international din Europa si America de Nord.

Gala Studentilor Romani din Strainatate reprezinta o oportunitate unica de a promova si recunoaste meritele unor tineri romani cu adevarat exceptionali, studenti cu performante remarcabile la cele mai bune universitati din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.