Doi politisti constanteni au fost audiati astazi de catre conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, dupa ce in noaptea de Revelion sotiile s-au imbracat cu uniformele acestora si au postat fotografii pe internet.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, cei doi politisti, unul de la Postul din comuna 23 August, iar cel de-al doilea din comuna Negru Voda, au petrecut Revelionul impreuna, la locuinta din Mangalia a agentului din 23 August, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acolo, pentru a se distra, sotiile celor doi politisti s-au imbracat cu doua camasi de la uniforma, peste tinuta pe care o aveau pentru petrecere, iar alte doua amice au luat si ele camasi albastre, simple, pentru a se asorta cu prietenele lor. De asemenea, ele au mai luat doua caschete precum si un pistol- bricheta si au intrat in camera in care se aflau barbatii, somandu-i in joaca sa se predea", a precizat sursa citata.

Ulterior, fetele s-au fotografiat pe o canapea, iar cateva zile mai tarziu una dintre ele a pus poza pe o retea de socializare de pe internet, iar cazul s-a aflat in presa.

"Se va face o analiza a comportamentului celor doi si in functie de fapte se va lua o decizie, daca trebuie sau nu sa fie sanctionati"
, a precizat seful IPJ Constanta, comisarul-sef Dumitru Catana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.